Stihl RMA 765 V PRO Batteri Plæneklipper Ekskl. Batteri og Lader

Stihl RMA 765 V PRO Plæneklipper

Ekskl. Batteri og oplader

15.495 kr.

Højtydende professionel batteridrevet plæneklipper - klippebredde 63 cm. Klippeudstyr med 2 knive til store plæner.Sammenklappeligt komforthåndtag, kan stilles i 3 forskellige positioner..

Justerbar hastighed i 5 trin. Klippehøjdeindstilling ved hjulene, drejelige forhjul samt elektrisk variohjuldrift.RMA 765 V er en højtydende professionel batteridrevet plæneklipper med en klippebredde på 63 cm samt klippeudstyr med to knive til store plæner.

Med strømningsoptimerede knive for en længere driftstid. Klippehøjdeindstilling ved hjulene, drejelige forhjul, elektrisk vario-hjuldrift samt sammenklappeligt komfortstyr, der kan indstilles i højden, for bekvemt arbejde.

Inklusive 80-liters græsopsamlingskurv med niveauindikator. RMA 765 V er en del af STIHL AP-system, der omfatter et bredt udvalg af særligt effektive batteridrevne maskiner.

Med deres kraft og udholdenhed er de perfekt egnede til professionel landskabs-, have- og træpleje. Men de er også særligt velegnede til kommunalt arbejde, da de samtidig er støjsvage. Batteri og lader sælges separat.

Relaterede produkter


DIBS - Payments made easy